De magie van een vision board | Caroline Golkonda - HSP-coach

De magie van een vision board

De magie van een vision board

Kan een vision board helpen je dromen waar te maken...O ja!

Zelf ben ik een 3-tal jaar geleden begonnen met mijn eerste vision board. Het was een verzameling van woorden en beelden die ik uit tijdschriften geknipt had. Ik wist in grote lijnen waar ik naartoe wou. Ik wilde een eigen coachingpraktijk opstarten. Ook wou ik me elke dag bezig houden met het vervullen van een hoger doel, mijn levensmissie. Ik wilde sensitieve mensen inspireren en terug laten zichzelf zijn. Een rustig leven leiden, leven op m'n eigen tempo en ritme vond ik ook heel belangrijk. 
Een jaar later was het zover! En het werd nog beter. Ik kon mijn eigen loopbaancentrum opstarten! Iets waar ik voorheen nog nooit aan gedacht had. Ik had een jarenlange ervaring in het begeleiden van werkzoekenden. Loopbaanbegeleiding voor de sensitieve mens, op een holistische wijze, werd werkelijkheid. 
 

Vandaag leef ik -wat toen voor mij- nog een verre droom was. Mijn hart wist wat het wou! En mijn intuïtie leidde me stap voor stap. Wat een weg heb ik afgelegd. En hoe wonderlijk viel alles op z'n plaats!Ik wou schrijven! Wacht...wou ik dit wel? Aanvankelijk helemaal niet. Nooit aan gedacht zelfs. Maar tijdens het mediteren hoorde ik een innerlijke stem. En deze sprak steeds luider. Ik voelde diep in mijn hart dat iets me duwde om te schrijven. Ik had een verhaal, en daar moest ik over schrijven. Over de weg die ik afgelegd heb. Hoe het voelt om hoogsensitief te zijn. Maar vooral, hoe mijn leven werkelijk op z'n kop ging staan toen ik meer mezelf werd en durfde mezelf te zijn. Hoe ik begon te luisteren naar mijn intuïtie en wat voor effect dit had op mijn leven.
 

vision board

Gelukkig heeft mijn intuïtie geen benul van angsten en weet ook wat het beste voor me is. En zo startte ik mijn blog. In de gedachte dat niemand dit ooit zou lezen. Ik voelde me heel onzeker en kwetsbaar. Iedere keer dat ik de knop (blog) publiceren wou indrukken, bevroor ik van angst. Maar toch, ik deed het. Ik maakte terug een nieuw vision board. Ik kleefde er beelden en woorden op die te maken hadden met mijn schrijfproces. Ook wou ik in een tijdschrift staan en verzamelde daar beelden over. Je zal het niet geloven en het klinkt ook heel onwerkelijk maar na enkele weken belde een redacteur me op!!! Of hij mij mocht interviewen! Zo snel? Al voelde het nog heel onwennig, dank je wel Universum! Het vision board had weer z'n werk gedaan. 
 

Vandaag ben ik een heel stuk zelfverzekerder geworden. Ja, mijn boodschap mag er zijn! Het helpt me om te denken dat mijn verhaal anderen toch kan helpen. En iedere keer als ik terug wat in mijn schulp kruip, vraag ik mezelf af of ik anderen daarmee help? Nee hé! Dus terug aan het werk!
 

Onlangs maakte ik opnieuw een vision board. Ik zou graag verhuizen. Ik zoek een warme thuis voor m'n familie en wil een eigen ruimte voor m'n praktijk. Hier ben ik nu hélemaal klaar voor. Ik weet dat mijn wens in vervulling zal gaan. Elke dag verdiep ik me in de wet van aantrekking. Je krijgt altijd wat je wil. Elke gedachte is creatief. 

 

There is something greater than the Laws of the Universe,

and that is -what you are expecting.

                                                          -Abraham Hicks
 

Wat wil jij met heel je hart? Hoe wil je je voelen? Ben je bereid te dromen, je verlangens kenbaar te maken, ze dan terug los te laten en vertrouwen dat wat je vraagt ook werkelijk op je af komt? Uit eigen ervaring weet ik dat vision boards je heel goed kunnen helpen. Daarom geef ik op 16/06 terug een workshop vision board. We gaan niet alleen maar een collage maken, maar gaan op voorhand ook dieper in op wat jij werkelijk wil. We gaan visualiseren om connectie te maken met je verlangens door middel van visualisaties en schrijfopdrachten.

Wil je er graag bij zijn? Wil je samen met gelijkgestemden een vision board maken?
Hier vind je meer informatie en kan jij je ook inschrijven!

Tot dan?
Liefs,
Caroline 
 

 

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.