Mijn nieuwe Miracles Blog | Caroline Golkonda - HSP-coach

Mijn nieuwe Miracles Blog

Miracles Blog

Eindelijk durf ik mijn roeping te omarmen. Lang heb ik getwijfeld, om precies te zijn: 2 en een half jaar. Ik voelde dat ik iets moest doen met de inzichten die ik verwierf uit het metafysische boek ‘Een Cursus In Wonderen’. Hier en daar postte ik wel eens een blog. Met mondjesmaat.

Het werd tijd om uit de schaduw te stappen en voluit te gaan voor mijn roeping. Sinds ik mijn nieuwe blog gestart heb: www.carolinegolkonda.com voel ik een ongelooflijk enthousiasme en energie. Ik ben er zo blij mee!

3 jaar geleden had ik nooit gedacht dat ik zou het lef hebben om te bloggen. Of om mijn persoonlijke ervaringen te delen met een publiek.

In het begin suste ik me met de gedachte dat dit toch niemand zou lezen. Vandaag vertellen mensen in loopbaancoaching dat ze komen net omdat ze mijn blog gelezen hebben. Ze ervaren een gevoel van herkenning. Hier ben ik echt heel dankbaar voor!

Ik moet eerlijk zijn, ik wist dat ik goed was met beelden, goed kon ontwerpen, gevoel heb voor compositie en kleur, maar schrijven, dat was nieuw! Bijgevolg, ik weet niet of ik er goed in ben, maar iets roept me. Dus let aub niet op schrijffouten, ik probeer het perfectionismebeestje in bedwang te houden ;-)!

Voel jij je geroepen om mijn nieuwe blog te lezen? Ga dan je gang. Mijn nieuwe blog staat in het teken van wonderen.
Say what? Een wonder is een omkering van denken, een innerlijke omslag. Je moet er alleen voor open staan.

Ik schrijf dus over mijn inzichten en persoonlijke ervaringen, ik geef tips en hoop vooral jou te inspireren en motiveren.

Weet je, dit voelt gewoon SUPER goed!

Voel jij je geroepen om iets in de wereld te zetten? Volg je roeping! Dit pad bezorgt je tonnen energie, een stralend humeur en een aanstekelijk enthousiasme.

Just do it :-)!

Liefs,

Caroline

 

 

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.

Wil je graag tips over natuurlijker werken & leven?