Aanbevelingen | Caroline Golkonda - HSP-coach

Aanbevelingen

Veel sensitieve personen zijn van nature eerder introvert en zien hun naam niet graag verschijnen op een website. Niet iedereen noemt zichzelf graag 'sensitief' of HSP omwille van het taboe dat er nog steeds heerst over dit persoonlijkheidskenmerk. Ik respecteer dit en begrijp dit. Daarom heb ik besloten de namen niet te gebruiken.  Deze aanbevelingen zijn uiteraard wel 'authentiek en echt'. 

Wil je graag zelf een aanbeveling schrijven? Stuur dan een mailtje naar me! 

 

Ik was onmiddellijk aangetrokken door je mooie lieve zachte website, die er piekfijn uitziet en je heel makkelijk vindt wat je nodig hebt.  Ik was op zoek naar een HSP-coach om te praten over mijn werkkeuze en toekomst en het deed ook deugd niet te hoeven uit te leggen, dat je HSP bent maar dat jij perfect begrijpt waar onze twijfels, angsten, gedachtengangen... vandaan komen. 

Het resultaat is, dat ik me ingeschreven heb voor de lerarenopleiding en ik heel wat tips kreeg om rust te creëren.  Ik luisterde ook graag naar je eigen verhalen en hoe je de obstakels zelf aangepakt hebt.  Ook de boekentips vond ik top en kan ik absoluut mee verder.

Uit het verre West-Vlaanderen was ik bereid om tot Gent te komen, door je website die rust uitstraalde en op mij zeer uitnodigend werkte.  Na de eerste ontmoeting, was ik er zeker van, dat ik de juiste keuze gemaakt had.  De posts die je op FB plaatst, zijn ook telkens tof om te lezen en dan weet je weer, dat er nog zoveel HSP'ers zijn die denken als jezelf.  Ik hou ook van het diepere, het spirituele en dat vond ik zeker bij je terug.  Het was mij de verplaatsing zeker waard!!!

 

De loopbaanbegeleiding bracht me vooral in verbinding met mezelf. Inzien dat het mag en dat het OK is om mijn eigen unieke pad te bewandelen, is voor mij een krachtige eyeopener geweest.

 

Caroline is een meester in het aanvoelen van sterktes en valkuilen – door haar oefeningen en finetuning kan ze je begeleiden naar de antwoorden die je zoekt – het was voor mij echt een verrijkende loopbaanbegeleiding op maat!

 

Ik heb voor jou gekozen omdat je een hsp coach bent, bij mij werken vragen net zo goed via het verstand, ik ben meer een voelend iemand langs waar info binnenkomt. 

Ik heb meer vertrouwen gekregen in mijn diepere zelf.  Niet in wat anderen van mij verwachten of waaraan ik meen te moeten voldoen, maar waar ik goed in ben van nature en dat geeft zelfvertrouwen. 

Je werkt via kaarten, visualisaties, woorden, allerlei verschillende ingangspoorten om dichter tot mezelf te komen. Je laat me verwoorden en dat was iets wat ik niet gewoon ben en wat me heel veel deugd heeft gedaan. Je gaf ook heel praktische hulp bij sollicitatie en zoeken naar info.

 

Ik koos voor Caroline omwille van haar ervaring met HSP.  Op haar infosessie ter introductie ontmoette ik enkele mensen die gelijkaardige vragen hadden, wat ook het gevoel gaf dat ik goed zat.

Naast haar begeleiding van mijn specifieke loopbaanvraag, waarbij ik heel wat informatie kreeg en ze me ook feedback gaf bij bv. remmingen of weerstand, hielp ze me om hoogsensitiviteit op een andere, positieve, manier te bekijken. Ze deed me stilstaan bij het belang van de connectie met jezelf en zelfacceptatie, en gaf me tips om daar verder aan te werken. Ze heeft er mee voor gezorgd dat ik uiteindelijk ingrijpende loopbaanstappen zette en dat ik overtuigd raakte van de kracht van hoogsensitiviteit.

 

De loopbaancoaching was een verrijking. Ik ben tot inzichten gekomen die ik op mijn eentje niet zou hebben gevonden. Caroline geeft me vertrouwen in mezelf en in mijn kwaliteiten. De opdrachten zorgen er op het einde van de begeleiding voor dat alle 'puzzelstukjes' samenkomen. Ook de nazorg is er, dat vind ik belangrijk.

 

Caroline, ik ben zéér tevreden dat ik bij jou gestart ben met de LBB. Zoveel verschillende coaches gevonden op google, maar door jouw ervaringen met HSP heb ik voor jouw coaching gekozen, wat mij nog altijd de juiste keuze lijkt. Door het traject die ik nu al bij jou al heb afgelegd, heb ik nu een heldere kijk op mezelf, wie ik ben en waar ik voor sta en dat ik dit ook moet kunnen gebruiken in mijn dagelijks leven en job. Dit zat totaal niet juist, ik was volledig uit balans en jij hebt me doen inzien dat ik wél mijn droom(job) kan waarmaken, mits de nodige inzet. Ik kijk al uit naar het 2de deel van de LBB! Ik wil je alvast bedanken voor de persoonlijke aanpak én de steun. Je bent, voor mij, méér dan een coach maar ook een bron van inspiratie.

 

Bij aanvang van de sessies zat ik eigenlijk op de bodem van het burn-out vat. Door de coaching kreeg ik meer inzichten over mezelf in verhouding tot de buitenwereld. Deze inzichten hebben me terug op het pad gezet. De spiraal begint zachtjes opwaarts te draaien en daar ben ik heel blij mee. Dank je wel hiervoor.

 

Ik vond het heel interessant. Ik heb veel over mezelf geleerd en ik zou graag nog verder met Caroline werken. Ik voelde mij op mijn gemak en ik was altijd positief verrast na een sessie. Ik vind het belangrijk om mezelf te ontdekken en iemand daarbij te hebben die dit kan spiegelen terug naar mezelf. De visualisaties vond ik ook nuttig. Ik heb wat structuur terug in mijn leven gebracht. 

 

Bij Caroline kreeg ik het gevoel begrepen te worden, ze gaf mij energie en ze inspireerde me.

 

Ja,...voor mij wat het een match! Tot voor april 2017 had ik nog nooit gehoord van loopbaanbegeleiding. 'Per toeval' (via Facebook) ben ik bij Caroline terecht gekomen (infosessie) en ik ben daar zo dankbaar voor. Zonder haar was ik gegarandeerd terug aan de slag op mijn vertrouwde werkplek. Ze heeft me doen inzien dat het leven zo veel meer mogelijkheden heeft. Caroline nam me mee op reis met bestemming: mezelf!

 

Tijdens een infosessie had Caroline me het vertrouwen gegeven dat we samen de geschikte job voor me zouden vinden. Ik ging er dus steeds heen met een goed gevoel en kreeg er echt zoveel meer dan verwacht! Met m'n vele interesses zag ik soms door de bomen het bos niet meer, maar Caroline wist dat gewoonweg vlotjes met elkaar te verbinden en te structureren. Via allerlei verschillende oefeningen en tools, kreeg ik dan ook langzaam aan meer en meer zicht op mijn droomdoel en missie. Echt, dank je, Caroline voor de bemoedigende steuntjes in m'n rug en je enthousiaste meedenken. Soms met een bulderende lach en soms met heel wat kwetsbaarheid, maar altijd met je authentieke zelf."

 

Heel warme ontvangst en zeer begripvol.
Persoonlijke aanpak waarbij alles in rekening wordt gebracht.
Ik ben heel blij dit te hebben ontdekt.
Dank je voor je vertrouwen en positieve uitstraling.
Het is nooit te laat om een andere richting uit te gaan."

 

Toen ik Caroline leerde kennen tijdens een info-sessie, wist ik meteen dat zij mij zou kunnen helpen met mijn loopbaanvraagstuk. Ik voelde mij enorm begrepen door Caroline en heb dankzij haar leren luisteren naar mijn hart en de tijd durven nemen die nodig was. Ik keek altijd uit naar de fijne en inspirerende gesprekken en oefeningen en ben hierdoor tot een enorm inzicht gekomen. Caroline, ik apprecieer enorm jouw enthousiasme alsook jouw persoonlijke en authentieke aanpak. Ik ben jou heel erg dankbaar om alles wat je me hebt geleerd en meegegeven - incl de vele boekentips ;-)!" Liefs

 

Caroline is een oprechte, authentieke hsp-coach die vanuit haar hart en intuïtie mensen begeleidt. Ze houdt je regelmatig een spiegel voor en durft je te challengen. Ze slaagt er in snel een open communicatiesfeer te creëren waardoor je je snel op je gemak voelt.

 

Caroline kwam op het juiste moment in mijn leven. Door haar authenticiteit en warme uitstraling, voel je je meteen op je gemak. Ze gaf me de bevestiging die ik nodig had toen en de juiste tools om de volgende stappen te zetten in mijn tocht naar het ondernemerschap.

 

Enorm leerrijke ervaring, waar je de ruimte krijgt volledig jezelf te zijn. Gerichte gesprekken en oefeningen, waar je snel tot bepaalde inzichten komt die verhelderend zijn. Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik mij moest forceren of dingen moest doen die ik niet wou, de opbouw en de aanpak van de coaching was hetgeen ik nodig had."

 

Deze aanpak van loopbaanbegeleiding heeft mij vooral geholpen om vanuit mijn gevoel te werken en hierop te leren vertrouwen. Het opende een volledig nieuwe dimensie waarin ik mezelf kan leren kennen en mijn 'weg' vorm kan geven. Het in contact komen met en leren visualiseren van mijn talenten, waarden en energie, geeft mij de kans om waarachtiger te leven en van daaruit een carrière te laten openbloeien."

 

Het was een turbulente periode in mijn leven toen ik bij Caroline aanklopte. Ik was op zoek naar een loopbaancoach die op een holistische manier werkt en affiniteit heeft met innerlijk werk of spiritualiteit. Ik vond wat ik zocht bij Caroline. Ik kreeg ruimte, tijd, vragen en opdrachten die me hielpen om te ontdekken wat wezenlijk is voor mij en welk werk het beste bij me past. Caroline laat zich raken door mensen, hun processen en is zich tegelijkertijd bewust van haar eigen positie als coach. 
Ik zou haar begeleiding als warm en liefdevol, helder, holistisch en creatief beschrijven.

 

Caroline begeleidt op een manier waarbij ze je volledig tot jezelf laat komen op het tempo dat bij jou hoort zonder haar mening of wil op te dringen. Ze voelt de persoon goed aan en zoekt naar oefeningen die bij jou passen en geeft een positieve kijk en energie mee."

 

Jouw foto op de website was voor mij een pure uitstraling ; geen zakelijke informatie.  Ik geloof wat je op de site schrijft , niet het zoveelste burn-out plaatje/tekstje. Ik heb vertrouwen in jou. Je werkt persoonlijk op gevoel en niet volgens een schemaatje waardoor je ook mensen niet in vakjes plaatst. Door de tips die je geeft en de opdrachtjes heb je echt een persoonlijk gevoel van begeleiding met RESULTAAT !!! GEWOON OMDAT JIJ ... JIJ BENT

 

Ik heb voor jou gekozen omdat jij me het gevoel geeft dezelfde taal te spreken. Iemand die net als ik HSP-er me begrijpt. Eindelijk! Ik kreeg heel wat tips en doorverwijsadresjes waar ik zelf verder mee aan de slag kan. Bedankt hiervoor. Je hebt heel wat kennis die je kan aanwenden om op maat te werken samen met de persoon die voor je zit. Je hanteert technieken (waar ik zeker voor opensta) die voor mij nieuw en verhelderend waren. Je hebt de kracht en straalt vertrouwen uit om mensen op hun gemak te stellen en een steun voor ze te zijn. Ik kreeg door de loopbaanbegeleiding een beter inzicht in mezelf en wat ik nodig heb om mijn balans werk-privé terug te vinden.

Ik voel me zelfverzekerder en weet ondertussen wat belangrijk is in mijn verdere keuzes die ik zal maken. Een bijkomende 4u coaching heb ik nog niet gevolgd maar zijn volgens mij wel nodig om echt gericht op zoek te gaan naar een andere job.

Wil je graag tips over natuurlijker werken & leven?