Intuïtieve loopbaanbegeleiding | Caroline Golkonda | Loopbaanbegeleiding | Gent

Intuïtieve loopbaanbegeleiding

Stel… je hebt vragen omtrent jouw loopbaan. Je voelt je niet goed meer in je job, je wil misschien veranderen van richting of je wil meer work/life balance. Of misschien wil je meer uit je job halen dan er nu in zit?
 

Goed nieuws: de Vlaamse overheid subsidieert loopbaanbegeleiding zodat jij bij een door VDAB erkend loopbaancentrum terecht kunt voor professionele coaching omtrent loopbaanvragen.
 

Na jarenlang mensen begeleid te hebben naar werk ontwikkelde ik mijn eigen stijl. Ik werk voornamelijk op een intuïtieve, creatieve manier. Ik bekijk loopbaanbegeleiding op een holistische wijze, dat betekent dat we werk in een ruimer perspectief plaatsen. Je bent op zoek naar zingeving en werk is daar een onderdeel van. Werk kan alleen werken als jij luistert naar de stem van je hart in plaats van uitsluitend naar het verstand.
 

Ben je HSP? Ik ook! Hoogsensitiviteit en werk lijkt niet altijd een match made in heaven. Uit eigen ervaring weet ik dat het niet evident is om een juiste balans te vinden. Via loopbaanbegeleiding zorg ik ervoor dat jij jezelf beter leert kennen en weet wat voor jou belangrijk is in relatie tot werk. We proberen jouw prikkelniveau optimaal te houden en gaan op zoek naar de juiste match.
 

♥ Wil je weten of je HSP bent: doe dan de zelftest!
 

Maak je droom waar met intuïtieve loopbaanbegeleiding!

Er zijn 2 aansluitende pakketten (jij werkt & jij werkt²) van elk 4 uur met telkens 3 sessies waar we werken rond verschillende thema's! 

jij werkt loopbaanbegeleiding

Jij werkt: in 3 sessies meer helderheid en inzicht ervaren.

Heb je al een idee van wat je wil of twijfel je nog? Heb je nood aan een opleiding of wil je een betere work-life balance?
Deze 3 sessies kunnen ervoor zorgen dat je je ondergesneeuwde kwaliteiten & waarden leert kennen. Wil je meer verdieping, kies dan voor 'Jij werkt²'.

 

Jij werkt loopbaanbegeleiding

Jij werkt²: in 6 sessies naar je droomdoel.

Je kent jezelf niet zo goed, je weet niet zo goed wat je kwaliteiten zijn, je passie en je voelt dat je nog een lange weg voor de boeg hebt.
In 6 sessies zoeken we uit waar je ware talenten zich bevinden, waar je hart van overloopt en hoe jij je droom kan realiseren. We zoeken naar de juiste werkcontext die bij jou past, optimaliseren jouw CV en brief zodat je helemaal voorbereid bent op een nieuw avontuur.
 

Persoonlijke aanpak

De loopbaancoaching is persoonlijk, individueel en op maat. Elk pakket loopbaanbegeleiding resulteert in een persoonlijk ontwikkelingsplan waarmee je direct aan de slag kan. Je hebt zelf de vrije keuze om dit vorm te geven. Je kan je doelen (SMART) neerpennen maar je kan ook een mindmap, vision board of tekening maken. 
 

Kom je in aanmerking voor loopbaancheques?

Algemeen gesteld moet je op het ogenblik van je aanvraag aan deze 4 voorwaarden voldoen:

♥ Je woont in Vlaanderen of Brussel
♥ Je werkt momenteel voltijds of deeltijds als werknemer of zelfstandige
♥ Je werkte in de laatste 2 jaar minimum 1 jaar als werknemer of zelfstandige
♥ Je volgde de voorbije 6 jaar nog geen loopbaanbegeleiding

Indien je in aanmerking komt voor VDAB-loopbaancheques betaal je 40 euro voor 4 uur individuele loopbaanbegeleiding.
Loopbaancheques bestellen? Hier vind je meer info.
 

Kom je niet in aanmerking? 

Je kan dan nog steeds loopbaanbegeleiding volgen. Je betaalt dan het coaching tarief. 
 

Ben je er nog niet uit na 6 sessies loopbaanbegeleiding?

Na loopbaanbegeleiding kan jij jouw traject verderzetten. Je weet nu immers wat je kwaliteiten, waarden en talenten zijn. Je weet ook welke job nu het beste bij je past! Maar soms is de weg gemakkelijker met de steun van een enthousiaste en inspirerende coach! Niets houdt je tegen om je werkdoelen verder uit te werken en te concretiseren. Heb je interesse? Samen stippelen we een traject uit waar jij je goed bij voelt!


Meer info of vragen?

Twijfel je of je in aanmerking komt voor loopbaanbegeleiding of heb je andere vragen over loopbaanbegeleiding: 
Mail naar lb.cheque@vdab.be of bel naar 02 506 12 05.

Wil je meer info voor je ervoor gaat? Regelmatig geef ik een gratis interactieve infosessie over loopbaanbegeleiding. Wil je van de partij zijn, schrijf je dan hier in.


Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Maak je liever kennis tijdens een persoonlijk gesprek? Boek dan een online afspraak via deze link

Op deze manier leren we elkaar kennen, geef ik je informatie over de aanpak en kan jij me vragen stellen! Ik kijk er alvast naar uit om samen met jou op pad te gaan!!
 

Klanten aan het woord

"De loopbaancoaching was een verrijking. Ik ben tot inzichten gekomen die ik op mijn eentje niet zou hebben gevonden. Caroline geeft me vertrouwen in mezelf en in mijn kwaliteiten. De opdrachten zorgen er op het einde van de begeleiding voor dat alle 'puzzelstukjes' samenkomen. Ook de nazorg is er, dat vind ik belangrijk." D.P.

"Caroline, ik ben zéér tevreden dat ik bij jou gestart ben met de LBB. Zoveel verschillende coaches gevonden op google, maar door jouw ervaringen met HSP heb ik voor jouw coaching gekozen, wat mij nog altijd de juiste keuze lijkt. Door het traject die ik nu al bij jou al heb afgelegd, heb ik nu een heldere kijk op mezelf, wie ik ben en waar ik voor sta en dat ik dit ook moet kunnen gebruiken in mijn dagelijks leven en job. Dit zat totaal niet juist, ik was volledig uit balans en jij hebt me doen inzien dat ik wél mijn droom(job) kan waarmaken, mits de nodige inzet. Ik kijk al uit naar het 2de deel van de LBB! Ik wil je alvast bedanken voor de persoonlijke aanpak én de steun. Je bent, voor mij, méér dan een coach maar ook een bron van inspiratie." L.B.

"Bij aanvang van de sessies zat ik eigenlijk op de bodem van het burn-out vat. Door de coaching kreeg ik meer inzichten over mezelf in verhouding tot de buitenwereld. Deze inzichten hebben me terug op het pad gezet. De spiraal begint zachtjes opwaarts te draaien en daar ben ik heel blij mee. Dank je wel hiervoor." M.V.M

"Ik vond het heel interessant. Ik heb veel over mezelf geleerd en ik zou graag nog verder met Caroline werken. Ik voelde mij op mijn gemak en ik was altijd positief verrast na een sessie. Ik vind het belangrijk om mezelf te ontdekken en iemand daarbij te hebben die dit kan spiegelen terug naar mezelf. De visualisaties vond ik ook nuttig. Ik heb wat structuur terug in mijn leven gebracht.' L.D.W

"Bij Caroline kreeg ik het gevoel begrepen te worden, ze gaf mij energie en ze inspireerde me." A.V.

Ja,...voor mij wat het een match! Tot voor april 2017 had ik nog nooit gehoord van loopbaanbegeleiding. 'Per toeval' (via Facebook) ben ik bij Caroline terecht gekomen (infosessie) en ik ben daar zo dankbaar voor. Zonder haar was ik gegarandeerd terug aan de slag op mijn vertrouwde werkplek. Ze heeft me doen inzien dat het leven zo veel meer mogelijkheden heeft. Caroline nam me mee op reis met bestemming: mezelf! E.R. 

"Tijdens een infosessie had Caroline me het vertrouwen gegeven dat we samen de geschikte job voor me zouden vinden. Ik ging er dus steeds heen met een goed gevoel en kreeg er echt zoveel meer dan verwacht! Met m'n vele interesses zag ik soms door de bomen het bos niet meer, maar Caroline wist dat gewoonweg vlotjes met elkaar te verbinden en te structureren. Via allerlei verschillende oefeningen en tools, kreeg ik dan ook langzaam aan meer en meer zicht op mijn droomdoel en missie. Echt, dank je, Caroline voor de bemoedigende steuntjes in m'n rug en je enthousiaste meedenken. Soms met een bulderende lach en soms met heel wat kwetsbaarheid, maar altijd met je authentieke zelf." Liefs. S.L 

"Heel warme ontvangst en zeer begripvol.
Persoonlijke aanpak waarbij alles in rekening wordt gebracht.
Ik ben heel blij dit te hebben ontdekt.
Dank je voor je vertrouwen en positieve uitstraling.
Het is nooit te laat om een andere richting uit te gaan." B.L

"Toen ik Caroline leerde kennen tijdens een info-sessie, wist ik meteen dat zij mij zou kunnen helpen met mijn loopbaanvraagstuk. Ik voelde mij enorm begrepen door Caroline en heb dankzij haar leren luisteren naar mijn hart en de tijd durven nemen die nodig was. Ik keek altijd uit naar de fijne en inspirerende gesprekken en oefeningen en ben hierdoor tot een enorm inzicht gekomen. Caroline, ik apprecieer enorm jouw enthousiasme alsook jouw persoonlijke en authentieke aanpak. Ik ben jou heel erg dankbaar om alles wat je me hebt geleerd en meegegeven - incl de vele boekentips ;-)!" Liefs CV

"Caroline is een oprechte, authentieke hsp-coach die vanuit haar hart en intuïtie mensen begeleidt. Ze houdt je regelmatig een spiegel voor en durft je te challengen. Ze slaagt er in snel een open communicatiesfeer te creëren waardoor je je snel op je gemak voelt."

"Caroline kwam op het juiste moment in mijn leven. Door haar authenticiteit en warme uitstraling, voel je je meteen op je gemak. Ze gaf me de bevestiging die ik nodig had toen en de juiste tools om de volgende stappen te zetten in mijn tocht naar het ondernemerschap."

"Enorm leerrijke ervaring, waar je de ruimte krijgt volledig jezelf te zijn. Gerichte gesprekken en oefeningen, waar je snel tot bepaalde inzichten komt die verhelderend zijn. Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik mij moest forceren of dingen moest doen die ik niet wou, de opbouw en de aanpak van de coaching was hetgeen ik nodig had."

"Deze aanpak van loopbaanbegeleiding heeft mij vooral geholpen om vanuit mijn gevoel te werken en hierop te leren vertrouwen. Het opende een volledig nieuwe dimensie waarin ik mezelf kan leren kennen en mijn 'weg' vorm kan geven. Het in contact komen met en leren visualiseren van mijn talenten, waarden en energie, geeft mij de kans om waarachtiger te leven en van daaruit een carrière te laten openbloeien."

 

online boeken

loopbaancheques