Visualiseer je droomjob | Caroline Golkonda | Loopbaanbegeleiding | Gent

Visualiseer je droomjob

 

Ga aan de slag rond je droomjob met een vision board: een speelse én intense tool die je een leven lang kan inzetten bij belangrijke beslissingen. Uniek!

 

Je droomjob ontdekken...of verkennen!

 

Wil je de job die bij jou past op het spoor komen? Of heb je al een idee van je droomjob en wil je daar meer voeling mee? Sta je open voor een speelse én intense manier om ermee aan de slag te gaan? Dan is deze workshop je op het lijf geschreven.

Via een doordacht traject van geleide meditatie en schrijfopdrachten help ik jou om blokkades los te laten, inzicht te krijgen in jezelf en dat te visualiseren in een droomjob. 

 

Wat zal je leren?

Je laat los wat jou blokkeert en maakt ruimte voor wat je vanbinnen wil?

Je krijgt terug contact met ondergesneeuwde dromen en verlangens.

Je verkent wat je wil en wat bij jou past. Dat alleen al geeft jou energie.

Je vertaalt jouw visie in beelden, waardoor ze glashelder wordt en blijft.

Je focust op die visie en komt zo in beweging. Wat je aandacht geeft, groeit!

De bonus? Je boekt niet enkel resultaat, maar zal ook genieten van het creatietraject

 

 

Ik  kreeg wat ik verwachtte, een uitlaatklep voor mijn creativiteit maar nog zoveel meer. Ik kreeg er een gevoel van verbondenheid met de toevallige onbekenden die er die dag ook bij waren. Hoewel we onvertrouwd waren met mekaar creëerde jij een veilige setting waarbij iedereen zich kwetsbaar durfde opstellen. Ik kreeg er inspiratie en hoop voor de toekomst,...En het mooiste van alles is dat bijna alles wat ik erop kleefde of tekende, uitgekomen is en concreet vorm gekregen heeft in mijn leven. -Adinda 

 

 

Waarom mag je deze workshop niet missen?

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden! Door het maken van een vision board - een creatief, intuïtief proces - maak je een collage van woorden en beelden rond alle aspecten van je gewenste job: balans, werkplek enz. Zo wordt je droomjob stap per stap helder. 

Vind je innerlijk kompas. In deze workshop duik je de diepte in. Je laat je verstand -en dus je ego- even los en maakt verbinding met je intuïtie. Daardoor benader je je droomjob op een totaal andere manier, wat vaak voor doorbraken zorgt.

Krijg een tool voor je leven. Voor je droomjob gaan is een belangrijke beslissing. Maar zo zullen er nog volgen in je leven. Met je vision board krijg je een tool die je bij elk van die beslissingen kan inzetten, in diverse levensdomeinen.

 

'Visualiseer je droomjob' gaat door op zaterdag 6 april 2019 van 10u tot 17u in Villa Orchidee (Gontrode Heirweg 73, 9090 Merelbeke). Je neemt deel voor 150 euro incl. BTW. Je werkboek, vision board en broodmaaltijd zijn inbegrepen. 

Mijn opleidingen zijn erkend door de Vlaamse Overheid. Je krijgt dus tot 40% subsidie via de KMO-portefeuille. Lees meer over de de KMO-portefeuille. 

 

Boek je plaats

Om de workshop interactief te houden, laat ik slechts 8 deelnemers toe. Wacht dus niet met inschrijven! 
Vraag je je af of deze workshop iets voor jou is? Geef gerust een seintje. 

 

kmo portefeuille hsp coach

 

 

Wil je graag tips over natuurlijker werken & leven?