Hoogsensitief | Caroline Golkonda - HSP-coach

Hoogsensitief

HSP staat voor hoogsensitief persoon, wat wil zeggen dat je over een ‘sensitief zenuwstelstel’ beschikt. Het is een persoonlijkheidskenmerk dat voorkomt bij ongeveer 15 % van de bevolking.

Zelf weet ik al 15 jaar dat ik hoogsensitief ben. Inmiddels weet ik wat het betekent. Ik heb nu een handleiding en ik weet ook hoe ik mijn gevoeligheid kan inzetten. Het is een prachtige eigenschap eens je je er bewust van bent en er leert rekening mee te houden.

Niet iedere HSP is hetzelfde, maar we hebben veel gemeen. Zo zorgt de diepgaande verwerking ervoor dat je meer hersteltijd nodig hebt. Je batterijen opladen, stiltetijd en reflectiemomenten inlassen is broodnodig. Het juiste prikkelniveau behouden is cruciaal.

 

HSP-Coaching

 

Na enkele jaren uitsluitend sensitieve personen te coachen tijdens het loopbaanproces kwam ik tot de realisatie dat een loopbaantraject pas succesvol is als je eerst 'werkt' aan jezelf. Wanneer een persoon terug connectie maakt met zichzelf en zichzelf aanvaardt zoals hij of zij is, dan gebeuren er wonderen. Ik heb in deze periode bijzondere mensen leren kennen en voelde aan dat er meer nood is aan degelijke begeleiding en coaching van hoogsensitieve personen.

Ik volgde in 2018 een opleiding tot holistisch coach om me nog meer te verdiepen in thema's zoals zelfliefde en zelfacceptatie. Met mijn opgedane ervaring én opleiding wil ik vanaf nu breder werken met HSP's zodat ze een betere versie van zichzelf worden. 

 

"Spend enough time putting yourself out there in the world,
your sensitivity is not something to be feared"
-Elaine N. Aron

 

Wat mag je verwachten? 

 

Verandering! Je leert jezelf liever te zien, jezelf te accepteren en goed zorg te dragen voor jezelf. We sporen innerlijke blokkades op die je in de weg zitten. Mijn ervaring is dat sensitieve personen niet eens zoveel sessies nodig hebben om een grootse impact te hebben op hun leven. Coaching kan je leven snel transformeren! Je kan opteren voor losse sessies of je kan kiezen voor een groeitraject. 

 

Prijzen

HSP-coaching, 1 uur: €75

HSP-coaching, 1.5 uur: €110

HSP-traject van 4 uur: €290 (je betaalt bij aanvang van het traject)

HSP-traject van 8 uur: €560 (je betaalt bij aanvang van het traject)

 

Wil je een factuur, dan komt er 21% BTW bij. 

Heb je nog vragen, contacteer me gerust. Ik help je graag verder. 

 

maak mijn afspraak