Intuïtieve loopbaanbegeleiding | Caroline Golkonda | Loopbaanbegeleiding | Gent

Intuïtieve loopbaanbegeleiding

Weet wie je bent en welk werk bij jou past. Zet stappen naar je droomjob, verander je mindset en krijg je leven in balans. 

 

Knipperlichten op je werk?

Als je werk niet langer werkbaar is, dan duiken deze knipperlichten op:
 

Je zit niet (meer) op je plaats en bent gestresseerd, overprikkeld of vermoeid.

Wie ben je? Wat kan je? Je talenten en kwaliteiten raakten ondergesneeuwd.

Je hebt het gevoel dat je jezelf kwijt bent en blijft piekeren. Je draait in cirkels.

'Hier moet ik het maar mee doen', denk je wel eens. Afzien hoort erbij, toch?

Je zit in een gouden kooi. Dat weet je wel, maar toch hou je het deurtje toe.

 

Het kan anders. Stel je voor: 
 

Kwaliteiten, waarden, talenten: je weet wie je bent en welk werk bij past. 

Je hebt een plan en zet concrete stappen in de richting van je droomjob.

Je krijgt je leven in balans en zorgt voor jezelf. Dat geeft rust in je hoofd.

Je versterkt de zingeving, uitdaging en autonomie in je werk en leven.

Je komt in flow en verandert je mindset van schaarste naar overvloed.

 

Een verre droom? Nee hoor! 

 

 

Deze aanpak van loopbaanbegeleiding heeft mij vooral geholpen om vanuit mijn gevoel te werken en hierop te leren vertrouwen. Het opende een volledig nieuwe dimensie waarin ik mezelf kan leren kennen en mijn 'weg' vorm kan geven. Het in contact komen met, en leren visualiseren van mijn talenten, waarden en energie, geeft mij de kans om waarachtiger te leven en van daaruit een carrière te laten openbloeien -Els

 

 

Loopbaanbegeleiding in 6 stappen

 

Hoe ik die resultaten bereik? Met bewezen loopbaanbegeleiding die ik blijf verfijnen:

Jij werkt | In 3 sessies vind je je innerlijk kompas, met het antwoord op vragen zoals: 'Waar sta ik?' ,'Wie ben ik?' en 'Wat wil ik?'

Jij werkt² | Opnieuw 3 sessies, deze keer met focus op je droomjob. Ontdek de beste jobmatch, verken je netwerk en bepaal je doel!

Tip: niet iedereen heeft 6 sessies nodig, dat hangt af van je vraag. Loopbaanbegeleiding is sowieso maatwerk. Op jouw tempo, zodat je tijd hebt om beslissingen te laten rijpen. 

 

Waarom kiezen klanten voor mij?
 

Innerlijk kompas | Ik kijk niet enkel naar de professional in jou, maar zie je als mens. Je komt dichter bij jezelf en leert stap per stap vertrouwen op je intuïtie. Zo komt vaak vanzelf naar boven welke jobs bij jou passen.
 

Ook voor HSP's | Je hoeft bij mij niet uit te leggen wat het is om (hoog)sensitief te zijn. Als HSP inspireer ik je met mijn verhaal en leer ik jou om je kansen te grijpen en valkuilen te vermijden. Op het werk en daarbuiten.
 

Leven in balans | Heb je het gehad met de ratrace? Er is een alternatief. Een natuurlijker leven, in contact met jezelf en de natuur. Ik breng je in contact met de essentie in jezelf, zodat je je eigen vorm gaat geven.

 

Je kan je loopbaanbegeleiding betalen met loopbaancheques. Elke 6 jaar heb je recht op 4 tot 8u coaching. Per loopbaancheque (4u coaching) betaal je zelf 40 euro, de rest betaalt de overheid. Lees meer over loopbaancheques.

 

 

boeken

boeken


Vind je geen geschikt moment voor een kennismakingsgesprek of heb je andere vragen? Stuur gerust een mailtje naar info@hsp-coach.be. Het kennismakingsgesprek kan uiteraard ook telefonisch. 

Geen recht op loopbaancheques? Ook dan ben je van harte welkom! Je betaalt dan 75 euro incl. BTW per sessie van 1u loopbaanbegeleiding.

 

loopbaancheque

Wil je graag tips over natuurlijker werken & leven?