Over Caroline | Caroline Golkonda | Loopbaanbegeleiding | Gent

Over Caroline

Ik ben Caroline Golkonda en ik help sensitieve personen hun droombaan te creëren. Ik coach, blog en spreek over het vinden van je levensmissie, persoonlijke groei en spiritualiteit. Ik noem mezelf loopbaanbegeleider, droomjager of coach, want dat is duidelijk en dat ben ik ook. Maar ik ben ook duizend andere dingen, zoals zielverkenner, levenspadvinder, zinzoeker, zingever. Of nog: HSP, moeder, ondernemer.

Mijn eigen pad was niet altijd glad. Met een masterdiploma beeldende kunst en een diploma specifieke lerarenopleiding op zak startte ik als textielontwerpster, stapte vrij snel over naar het onderwijs, runde vervolgens als zelfstandig ondernemer een biowinkel om daarna gedurende 9 jaar aan de slag te gaan als coach en trainer in verschillende tewerkstellingsorganisaties. Daar begeleidde ik vele mensen naar werk. Onder hen heel wat hoogsensitieve personen, die zich er soms zelf nog niet bewust van waren of het niet durfden uiten. HSP zijn is vaak nog een taboe, ook onder werkgevers. Het staat vaak nog synoniem met ‘zwak’, of ‘kwetsbaar’. Ik voelde dat ik daar iets mee wou doen, er op zijn minst verandering in wou brengen.

Mijn professionele omzwervingen zijn nauw verbonden met mijn eigen hoogsensitiviteit. Ik ben een 'High Sensation Seeker'. Dat zorgde ervoor dat ik meermaals knapte, tot een burn-out in 2014 toe. Het was tegelijk een geschenk, want het was het begin van een diepgaande transformatie. Pas toen begonnen alle puzzelstukken in elkaar te vallen, besefte ik dat ik anders moest gaan leven, denken en doen. En dat deed ik!

Leven vanuit het hart, vanuit intuïtie, met veel liefde, aandacht en zachtheid werkt, weet ik inmiddels. Het geeft zin en brengt je dicht bij jezelf en je levensmissie. Mijn eigen reis naar binnen bracht ik naar buiten met de oprichting van mijn eigen zaak voor intuïtieve loopbaanbegeleiding.

Al mijn ervaringen, inzichten en kennis neem ik mee om met jou een eind op pad te gaan. Ik help jou inzicht te krijgen in jouw weg, jouw authentieke stem en het avontuur van jouw missie. Want eens je weet wat er in je binnenwereld gebeurt, kan je dat op jouw eigen manier in de (buiten)wereld zetten.

Graag tot gauw!

Waarom kies je voor mij?

Ik ben 100% HSP en dus ervaringsdeskundige. Ik heb tal van mindere periodes gekend die achteraf noodzakelijk bleken te zijn voor mijn innerlijke groei en transformatie. Ik heb zelf ondervonden dat er altijd licht is aan het einde van de tunnel en dat iedereen een leven vol geluk kan kennen!

Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als coach en trainer in de tewerkstellingssector. Hier ontwikkelde ik mijn coachingsstijl en trainersvaardigheden.

Ik ben heel leergierig, werk hard aan mezelf en leer voortdurend bij over persoonlijke ontwikkeling. Ik wil mensen tot een hoger niveau tillen en hun potentieel zo benutten dat zij met volle kracht kunnen schijnen!

Ik ben een student van 'Een Cursus In Wonderen’: een metafysisch boek dat de bedoeling heeft om je geest te transformeren. Sinds ik het boek ontdekte, bekijk ik de wereld anders en ben ik gelukkiger dan ooit! Ik werk in mijn coachingsessies en trainingen dan ook veelvuldig met de principes van dit boek.

 

boek nu online

Wat anderen over mij zeggen:

"Chronisch vermoeid en hooggevoelig, ik kon er even niet goed meer mee omgaan. Tot ik - als een geschenk uit de hemel - de hulp van jou aangereikt kreeg. Sedertdien is mijn leven werkelijk veranderd in de positieve zin, met als inhoud veel liefde en rust. Dit alles aangereikt via jouw liefdevolle coaching, 1000x Dank!!" C.B.

"Al jaren liep ik doelloos rond met een veel te zware rugzak waardoor ik steeds krommer liep en nog met moeite vooruit raakte. Af en toe stopte ik even, keek vermoeid om mij heen, slaakte een diepe zucht en krabbelde weer recht om mijn moeizame weg ('k wist niet goed waarheen) verder te zetten. Tot ik Caroline tegenkwam op mijn pad en zij zei: geef me je hand en kijk voor je, het is niet zo ver meer, geef me een deel van je bagage; ik leid je naar een mooie liefdevolle plek. Sindsdien ga ik met meer moed verder, krijg ik stilletjesaan weer hoop en kijk ik met meer liefde naar mezelf en anderen; dankbaar voor elke nieuwe stap, elke lieve lach. Ik begin eindelijk van mezelf te houden :-) en anders naar het leven en wie ik op mijn pad tegenkom te kijken. Bedankt Caroline, voor je oordeelvrije en liefdevolle manier van werken!"Liefs, G​

 "Doortastende aanpak, verhelderende inzichten en bruikbare tips, net wat ik nodig had! Bedankt Caroline"

"Caroline begeleidt op een manier waarbij ze je volledig tot jezelf laat komen op het tempo dat bij jou hoort zonder haar mening of wil op te dringen. Ze voelt de persoon goed aan en zoekt naar oefeningen die bij jou passen en geeft een positieve kijk en energie mee." A.V.H.

"Het was fijn te voelen hoe je me steeds weer motiveerde, zonder oordeel en heel respectvol, om te vertrouwen op wat ik voel en mijn innerlijke gids. Ik vond het ook mooi dat jij je in je begeleiding zo openstelde en je ook liet raken." D.C.B.