Over mij | Caroline Golkonda | Loopbaanbegeleiding | Gent

Over mij

Hey! Ik ben Caroline Golkonda en ik help sensitieve personen hun droombaan en natuurlijke levensstijl te creëren. Ik coach, blog en spreek over het vinden van je levensmissie, persoonlijke groei, sensitiviteit en spiritualiteit. Ik noem mezelf loopbaanbegeleider, droomjager of coach, want dat is duidelijk en dat ben ik ook. Maar ik ben ook duizend andere dingen, zoals zielverkenner, levenspadvinder, zinzoeker, zingever. Of nog: HSP, moeder, ondernemer.

 

Mijn eigen pad was niet altijd glad. Met een masterdiploma beeldende kunst en een diploma specifieke lerarenopleiding op zak startte ik als textielontwerpster, stapte vrij snel over naar het onderwijs, runde vervolgens als zelfstandig ondernemer een biowinkel om daarna gedurende 8 jaar aan de slag te gaan als coach en trainer in verschillende tewerkstellingsorganisaties. Daar begeleidde ik vele mensen naar werk. Onder hen heel wat hoogsensitieve personen, die zich er soms zelf nog niet bewust van waren of het niet durfden uiten. HSP zijn is vaak nog een taboe, ook onder werkgevers. Het staat vaak nog synoniem met ‘zwak’, of ‘kwetsbaar’. Ik voelde dat ik daar iets mee wou doen, er op zijn minst verandering in wou brengen. 

 

Mijn professionele omzwervingen zijn nauw verbonden met mijn eigen hoogsensitiviteit. Ik ben een 'High Sensation Seeker'. Dat zorgde ervoor dat ik meermaals knapte, tot een burn-out in 2014 toe. Het was tegelijk een geschenk, want het was het begin van een diepgaande transformatie. Pas toen begonnen alle puzzelstukken in elkaar te vallen, besefte ik dat ik anders moest gaan leven, denken en doen. En dat deed ik!

 

Leven vanuit het hart, vanuit intuïtie, met veel liefde, aandacht en zachtheid werkt, weet ik inmiddels. Het geeft zin en brengt je dicht bij jezelf en je levensmissie. Mijn eigen reis naar binnen bracht ik naar buiten met de oprichting van mijn eigen zaak in mei 2016. Nadat ik mijn ontslag gegeven had, startte ik  een loopbaancentrum op voor intuïtieve loopbaanbegeleiding en coaching vertrekkende vanuit jaren ervaring die ik inmiddels had opgebouwd. Mijn intuïtie dreef me en voor het eerst in mijn leven leek alles helder en in flow te gaan. Mijn avonturen als ondernemer begonnen. Mijn reis was niet ten einde maar een nieuw hoofdstuk werd geschreven. Mijn eerste jaren als ondernemer waren heel intens en boeiend. Als ondernemer moet je durven groeien, buiten je comfortzone stappen. Dit was een geleidelijk en eerder traag proces :-). Het fijne van ondernemer zijn is dat je vrijheid hebt om je eigen tijd in te vullen en je kan leren wat je maar wil. En geloof me, over ondernemen valt er veel te leren! Ik volgde opleidingen en ondertussen ben ik ook gecertificeerd holistisch coach. Ik heb nog veel plannen maar gun mezelf de tijd. Natuurlijker leven en werken, weet je wel? In 2020 verhuis ik naar ons nieuw huis met eigen praktijk en workshopruimte. Het zal me de vrijheid geven om weer workshops te organiseren en opnieuw te groeien.

 

Al mijn ervaringen, inzichten en kennis neem ik mee om met jou een eind op pad te gaan. Ik help jou inzicht te krijgen in jouw weg, jouw authentieke stem en het avontuur van jouw missie. Want eens je weet wat er in je binnenwereld gebeurt, kan je dat op jouw eigen manier in de (buiten)wereld zetten.

 

Waarom kies je voor mij?

Ik ben 100% HSP en dus ervaringsdeskundige. Ik heb tal van mindere periodes gekend die achteraf noodzakelijk bleken te zijn voor mijn innerlijke groei en transformatie. Ik heb zelf ondervonden dat er altijd licht is aan het einde van de tunnel en dat iedereen een leven vol geluk kan kennen! Ondertussen heb ik ook heel wat ervaring in het coachen van sensitieve personen. Dit zorgt ervoor dat ik bepaalde processen goed herken en kan helpen waar het nodig is!

Ondertussen heb ik meer dan 11 jaar ervaring als coach en trainer in de tewerkstellingssector en help mensen met loopbaanvraagstukken. Werken rond werk, het blijft me boeien! We spenderen zoveel tijd op ons werk, dat je echt niet iets moet doen wat je niet graag doet. Jij hebt je kwaliteiten en talenten gekregen. (Zomaar, gratis!) Waarom ze ook niet inzetten en zo anderen helpen? Wat je ook doet, als je jouw talenten inzet, dan straal je van geluk. En je doet anderen stralen. 

Ik ben heel leergierig, werk hard aan mezelf en leer voortdurend bij over persoonlijke ontwikkeling. Ik wil mensen tot een hoger niveau tillen en hun potentieel zo benutten dat zij met volle kracht kunnen schijnen! Want, jij bent nodig!

 

Genoeg over mij, tijd voor jou!

 

Hoe geef jij je werk en leven vorm? Loop je ergens vast en kan je wel wat ondersteuning gebruiken, schakel me dan in voor loopbaanbegeleiding of HSP-coaching. Of neem deel aan een themaworkshop. Twijfel je aan wat jij nodig hebt? Geef gerust een seintje. 

 

 

Wil je graag tips en inspiratie tijdens deze uitdagende tijd?
#REBOOT