Rust & Stilte | Caroline Golkonda | Loopbaanbegeleiding | Gent

Rust & Stilte

Ben je overprikkeld en wil je graag de natuur in om te herbronnen? Heb je nood aan rust en stilte? In Oignies-en-Thiérache, deelgemeente van Viroinval, ligt onze chalet 'Drôles d'écureuils', die wij verhuren. Het is een moderne boshut met terras. Je vindt er prachtige natuur. Door de vele raampartijen kan je de eekhoorns en vogels eindeloos observeren. Als je bij valavond gaat wandelen heb je een grote kans om een  ree of everzwijn op je pad tegen te komen! 
 

De chalet is gelegen is in het natuurpark Viroin-Hermeton. Dit park staat bekend om 'De Fondry des Chiens', een uitzonderlijk stuk natuur waar je kalkgraslanden vindt met wilde orchideeën, zeldzame insecten en reptielen. Je vindt er ook mini-canyons, grotten en kloven!(Natuurpunt)
 

Op 4 km van de chalet ligt het Franse stadje Fumay, waar je je als God in Frankrijk waant. Fumay ligt in een lus van de Maas en biedt een prachtig decor voor een wandeling of fietstocht. 
 

Wil je dus even weg om te herbronnen en één te worden met de prachtige natuur die dit gebied herbergt, dan ben je welkom in onze chalet!
 

Praktisch

De chalet beschikt over een moderne woonkamer met zitbank, eethoek en moderne keuken met espressoapparaat. De slaapkamer met dubbel bed is aan de achterkant gelegen en beschikt over een groot schuifraam met zicht op de natuur. De kinderkamer heeft een stapelbed en een dvd-speler. De woonkamer is voorzien van zeer grote ramen die uitgeven op een erg ruim terras. Alles is erop gericht om optimaal te genieten van de rust en de natuur, vandaar dat het terras geen leuning heeft (waardoor het minder geschikt is voor heel kleine kinderen). De woning heeft geen tv en geen internet.
 

Pure rust en natuur, met veel wandelmogelijkheden in de directe omgeving. Bij sneeuwval zijn sneeuwkettingen vaak noodzakelijk. De woning heeft geen extra energiekosten, door gebruik van zonnepanelen, vloerverwarming en extra isolatie.
 

Chalet

Meer info en reservaties via deze link:

Via Ourthe&Somme   Op facebook

 

Wil je graag tips en inspiratie tijdens deze uitdagende tijd?
#REBOOT